sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucis de fostul coleg de serviciu

Un craiovean, în vârstă de 42 ani, a fost înjunghiat de mai multe ori și aruncat în râul Jiu, în zona comunei Malu Mare. Principalul suspect în acest caz este un consilier juridic din cadrul CET Craiova, fost coleg al victimei.

Joi seara, în jurul orei 18.30, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost chemați pentru a scoate din Jiu trupul unui bărbat observat de un trecător.

Cadavrul se afla aproape de malul Jiului, în comuna Malu Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii l-au scos din apă și au văzut că trupul neînsuflețit prezenta urme de violență. La fața locului au fost chemați polițiști de la Investigații Criminale. Bărbatul era dezbrăcat și prezenta mai multe tăieturi, în mai multe zone ale corpului, inclusiv în zona gâtului şi a inimii, unele adânci, iar altele superficiale, dar şi o rană mare la unul din braţe, deasupra cotului.

Vineri, anchetatorii au reținut un bărbat în acest caz. Principalul suspect este Claudiu Stoica, de 38 ani, din Craiova, consilier juridic la CET Craiova.

Cei doi, foști colegi, ar fi mers joi pe malul râului Jiu, în comuna Malu Mare, unde Stoica l-a lovit de mai multe ori cu un cuțit pe Dinulescu. Se pare că între cei doi ar fi existat mai multe neînțelegeri din cauza unor importante sume de bani pe care autorul le pierduse din cauza victimei.

Sâmbătă, suspectul a fost prezentat Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă, propunere acceptată de instanță.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj cu privire la inculpatul Stoica Vasile Claudiu. În baza art. 226 cod pr.penală rap. la art. 223 alin. 2 C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoica Vasile Claudiu, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 19.08.2017 până în data de 17.09.2017, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen. Dispune emiterea, de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Stoica Vasile Claudiu. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în decizia instanței.


foto arhiva

Politica