joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin are nevoie de noi! Haideți să-l salvăm!

Diaconu Florin este un tânăr, de 19 ani, din comuna Movileni, pe care natura l-a pus la încercare, atât pe el, cât  şi pe părinţii săi, încă de la naştere. Florin s-a născut cu o malformaţie congenitală  de cord  şi cu retard psihic mediu.

Băiatul suferă de Defect Septal Atrial şi are şi un sindrom dismorfic. Problema cea mai mare este cea de la inimă. Mama lui spune că  în timp problema s-a agravat, iar acum Florin are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Atriul drept este dilatat și prezintă hipertensiune pulmonară secundară.

Familia a făcut programare pentru intervenție la Târgu Mureș, însă nu își permite nici să ajungă până acolo. Mama este casnică, tatăl și-a găsit recent de lucru, dar pe un salariu minim, iar indemnizaţia de handicap pe care Florin o primeşte este de puţin peste 1000 lei. Din aceşti bani trăieşte familia Diaconu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Problema la inimă  o are de când s-a născut. Când avea cinci ani am mers cu el la medic la Bucureşti  şi atunci gaura aceea avea  şapte milimetri, iar anul trecut am fost din nou la control şi a ajuns la 21 milimetri. Trebuie neapărat să  facem operaţie”, spune Ioana Diaconu, mama lui Florin.

Părinţii lui Florin cer ajutorul oamenilor de bună credinţă: „Dacă  aveţi bunăvoinţă şi credinţă  să-l ajutaţi, vă rugăm. Dumnezeu să  vă  binecuvânteze”.

Cine doreşte să ajute poate lua legătura cu mama lui Florin la numărul de telefon 0747.306.681 sau 0745.684.934.

Totodată, se pot face donații în contul RO42BRDE 290SV66999032900 deschis la BRD Slatina pe numele Ioana Diaconu, mama lui Florin.

Orice sumă poate contribui la șansa lui Florin la viață normală.

 

 

 

Politica