joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucisă cu bestialitate. Crima, anunțată pe facebook

Un bărbat din Orșova, Mehedinți, și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit, din cauza geloziei. Fapta a fost anunțată pe facebook de criminal care, după ce a ucis-o pe femeie, s-a sinucis aruncându-se în Dunăre.

Florin Marcu, autorul crimei, s-a întors în țară la începutul lunii, din Germania, unde lucra, pentru a se împăca cu Ghița, iubita lui. Aveau împreună doi copii, dar de ceva timp, între ei au apărut probleme. Femeia, în vârstă de 40 ani, a locuit cu el, în Germania, dar, de frica lui, s-a întors în țară. Familia ei spune că Florin Marcu era violent.

A aruncat-o odată din mașină, a băgat cuțitul în ea, a zis că ne dă foc la casă și ne omoară”, a povestit mama femeii

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a căutat-o și a încercat să o recâștige, filmându-se cerându-și scuze, pe rețeaua de socializare facebook.

Pentru că femeia nu s-a întors în brațele lui, Florin Marcu a trecut la amenințări, vorbind

despre crimă într-o postare publicată pe facebook: ,,…nu te mai las, vom muri toti şi voi face pasul ăsta pentru că am luptat mult pentru tine… Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!”.

Cum familia ei nu era de acord ca cei doi săși continue relația, femeia şi-a dat întâlnire cu fostul concubin în apartamentul unei mătuşi. Individul i-a cerut fiicei femeii, de 17 ani să-i lase singuri, iar adolescenta a plecat fără să bănuiască ce se va întâmpla. După jumătate de oră, o vecină l-a văzut ieşind în fugă din apartament, iar când a intrat în casă, a descoperit nenorocirea.

Florin Marcu i-a legat mâinile victimei, a lovit-o cu cuțitul în gât și apoi i-a înfipt arma în spate.

Pe fondul geloziei, concubinul i-a aplicat fostei concubine mai multe lovituri, cu un cuțit, care au dus la decesul acesteia”, a declarat Sandra Georgescu, procuror criminalist.

Autorul a dispărut imediat după ce a comis crima. A fost căutat de poliţişti și a fost găsit după 24 de ore, decedat, în apele Dunării.

 

Politica