joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat s-a înecat în lacul din Castranova. Acesta s-ar fi sinucis

Un bărbat de 50 de ani, din localitatea doljeană Castranova, s-a înecat în lacul din comună, în punctul „La Baraj”. Poliția a fost sesizată miercuri după-amiaza, la fața locului deplasându-se polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, împreună cu un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Aceștia au efectuat căutări pentru identificarea persoanei, rezultatul fiind negativ.

Căutările au fost întrerupte miercuri seara, la ora 21:30, având în vedere căderea întunericului, însă au fost reluate în dimineața zilei de joi. La ora 8:20, victima a fost găsită și adusă la mal de către echipa de căutare.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit identitatea celui în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din localitatea Castranova, Dolj. Se pare că acesta, în urmă cu câteva zile, a afirmat unei rude faptul că intenționează să se sinucidă, întrucât suferă de o boală incurabilă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica