sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aparatură modernă, adusă la SJU Vâlcea

Spitalul Clinic Județean de Urgență Vâlcea va fi dotat cu aparatură modernă, în urma demersurilor întreprinse de către Consiliul Județean Vâlcea către Ministerul Sănătății.

Primim în continuare vești bune. După ce, în urmă cu puțin timp, îi anunțam pe vâlceni că Spitalul Județean de Urgență Vâlcea va fi dotat, până la sfârșitul acestui an, cu un aparat RMN ultraperformant, astăzi le aduc vestea că Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, precum și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean vor fi dotate cu aparatură modernă, de calitate și sigură. Sunt foarte bucuros să vă anunț că Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea va fi dotată cu: două seturi resuscitare, trei aspiratoare portabile, zece injectomate, două laringoscoape, pompe pentru perfuzie/transfuzie, paturi cu sistem de încălzire, dispozitive pentru transportul pacienților bariatici, tărgi pentru transfer și transport, cărucioare pentru transfer, cărucioare hidraulice, iar Secția de Anestezie și Terapie Intensivă va primi două aparate EKG și trei defibrilatoare cu monitor”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Pe lângă aparatura amintită, a menționat acesta, cele două secții ale Spitalului Județean de Urgență Vâlcea vor mai primi și alte dispozitive medicale necesare desfășurării activității, la standarde europene și în condiții mult mai bune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica