joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbal (F)/ Vlădulescu, căpitan cu Serbia

Dintre cele două jucătoare de la Real convocate, doar Ana Maria Vlădulescu a evoluat în dubla cu reprezentativa țării vecine.

Reprezentativa feminină a României, formată din jucătoare născute în anii 2001 și 2002, a disputat sâmbăta trecută al doilea meci de pregătire în fața selecționatei similare a Serbiei. Fetele pregătite de Alina Moraru au fost învinse cu scorul de 2-0. În primul 11 a jucat pe toată durata meciului și componenta echipei Real Craiova, Ana Maria Vlădulescu. Cealaltă jucătoare de la Real convocată, Genoveva Roșie, nu a fost folosită deloc în acest joc, dar nici în primul meci disputat joia trecută, în care s-au impus tot jucătoarele selecționatei sârbești, cu scorul de 3-0. La acest meci, Vlădulescu a fost căpitanul României și a evoluat din primul până în ultimul minut. În meciul al doilea, România a arătat astfel: Ghioc – Tunoaia, 2. Gologan (72 Negrea), Ionescu, Burcea -Tudorache, Răileanu – Vlădulescu, Borcean, Purcil (59 Itoafă)- 7. Marinescu. Reprezentativa feminină Under 17 a României va debuta, în toamnă, în calificările pentru Campionatul European 2018. Tricolorele fac parte dintr-o grupă alături de Bosnia-Herțegovina, Irlanda și Grecia.

Naționala de futsal începe oficialele în noiembrie

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înființată în primăvara acestui an, reprezentativa feminină U17 a României de futsal va juca în perioada 1-4 noiembrie în calificările pentru următoarea ediție a Jocurilor Olimpice pentru tineret, competiție care va fi găzduită anul viitor de Argentina. Cele opt echipe eligibile alese de către UEFA din cele 12 care au aplicat sunt: Rusia, Spania, Portugalia, Italia, Ucraina, Azerbaijan, Kazahstan și România. Competiția va fi găzduită de două dintre țările participante, Spania respectiv Portugalia. Naționala U17 de futsal a României a bifat prima prezență într-o competiție în perioada 22-25 iunie 2017, la turneul de dezvoltare de la Campobasso din Italia. Tricolorele au înregistrat o victorie, împotriva Kazahstanului (7-1) și două înfrângeri, cu Rusia (5-6) și Italia (2-5).

Politica