vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Trei jucători noi la echipa masculină de volei

Trei noi jucători au semnat cu echipa masculină de volei SCM „U” Craiova, vicecampioana României, pentru a evolua în sezonul viitor alături de gruparea din Bănie, au transmis reprezentanții clubului.

Nikola ROSIC a ajuns la o înţelegere cu S.C.M. „U” Craiova pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin. Nikola Rosic – libero, născut la data de 05.08.1984, 1.92 m. înălţime, este component al naţionalei Serbiei. În România a jucat la Tomis Constanţa şi C.S. Arcada Galaţi, iar în Europa, la echipe din Elveţia, Germania şi Serbia.

Totodată, S.C.M. Craiova a ajuns la o înţelegere cu Blazo MILIC pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin. Jucătorul va juca pe postul de centru, este născut la data de 22.11.1987, are 2,10 m înălţime şi este component al naţionalei din Muntenegru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu în ultimul rând, Sanchez Velez Sequiel va evolua în sezonul 2017/2018 la echipa de volei masculin a S.C.M. Craiova. Portoricanul Sanchez Velez Sequiel joacă pe postul de extremă, este născut la data de 24.03.1990, are 1, 92 m înălţime şi este căpitan al naţionalei din Puerto Rico. Acesta se transferă de la echipa Mets de Guaynabo Champion din Puerto Rico.

Politica