sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare din Slatina, cuprins de un incendiu de proporții

Un depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina a fost cuprins de un incendiu de proporții, focul întinzându-se pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați și cuprinzând și o autoutilitară.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, căpitanul Cornel Gogolan, a declarat că incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 23.00, pompierii reușind să-l stingă după mai bine de două ore. Din depozit au fost evacuate mai multe butelii cu aer comprimat și 12 butelii de GPL, pentru a nu exploda. Pompierii au solicitat și sprijinul unui serviciu de situații de urgență privat.

„Incendiul este la un depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare de pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina. Arde generalizat pe o suprafață de peste 2.000 metri pătrați. Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autocamionul cu un bazin de 9.000 de litri apă și o autospecială de stingere de la SPSU Rivergate. De asemenea, au intervenit și echipajul SMURD, autospeciala pentru descarcerare și două autospeciale pentru munca operativă. Din depozit au fost evacuate mai multe butelii cu aer. O autoutilitară a fost afectată de incendiu. Nu sunt anunțate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Căpitanul Cornel Gogolan a mai declarat că au ars interiorul halei pe 600 metri pătrați, ambalaje, biroul de supraveghere, centrala de detecție, 2 monitoare, 2 imprimante, 1 dozator de apa, 1 DVR, 2 motostivuitoare, actele gestionarilor dintr-un fișet metalic și, parțial, prelata unui camion. De asemenea, s-a distrus parțial marfa din apropierea biroului, iar restul mărfii prezintă o stare avansată de degradare. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

 

 

Politica