joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Dolj și Primăria Craiova au nevoie de oameni la Imagine

Consiliul Județean Dolj a scos la concurs un post de consilier, gradul profesional asistent, din cadrul Direcției Imagine și Coordonare Instituții Subordonate – Serviciul Programe Locale, Relații cu Presa, Imagine și ONG-uri, Compartimentul Relații cu Presa, Imagine.

Concursul se organizează la sediul CJ Dolj, la data de 7 septembrie, ora 10:00. Atunci va avea loc proba scrisă, iar într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la aceasta, proba de interviu.

Cei interesați pot depune dosarele până pe data de 22 august, ora 16:00, la sediul CJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Date suplimentare pot fi găsite pe site-ul www.cjdolj.ro, secțiunea „Servicii”, subsecțiunea „Informații publice”.

Și Primăria Craiova scoate la concurs un post asemănător, de inspector, clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Imagine, din aparatul de specialitate al primarului municipiului Craiova.

Concursul va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. A. I. Cuza, nr. 7, în data de 06.09.2017, ora 10.00, atunci când va avea loc proba scrisă, urmând ca proba de interviu să se stabilească ulterior. Dosarele se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Craiova, în maximum 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial, partea a III-a,. Bibliografia este afişată la sediul instituţiei. Informații suplimentare stau la dispoziție pe pagina www.primariacraiova.ro, secțiunea „Informații publice”, subsecțiunea „Posturi publice vacante”.

Politica