marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Weekend plin la Târgu Jiu Bike Fest

Târgu Jiu Bike Fest ia startul pe 4 august și, până pe 6 august, iubitorii de mișcare vor avea parte de muzică live, DJ Mix, poligon Airsoft și bineînțeles, concursuri de biciclete și decernarea premiilor.
Cele două secţiuni de concurs sunt: Concurs MTB XC (concurs pe un traseu cu o lungime de 36 km şi diferenţă totală de nivel de 300 m, ce poate fi abordat de majoritatea bicicliştilor cu o condiţie bună); Concurs kids & family (concurs pentru copii şi părinţi, pe un traseu lung de 6 km şi cu o diferenţă de nivel de aproximativ 50 m). Pentru MTB XC se vor premia primii 3 clasaţi pe 3 grupe de vârstă 14-30 / 30-45 / 45+, feminin şi masculin, oferindu-se un total de 18 premii. La family (copii/părinţi) vor fi premiați primii trei clasaţi (fete sau băieţi), indiferent de vârstă. Vârsta minimă a copiilor participanţi este de 12 ani.

Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul www.targujiubikefest.ro.

Evenimentul sportiv este organizat de Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Târgu-Jiu, Asociaţia Trix Bike şi Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica