sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru medalii naționale pentru șahistele craiovene

Cele două echipe de fete ale CSM Craiova au urcat pe podium în cadrul Campionatului Național de Șah pe echipe rezervat categoriilor copii, juniori și tineret, care s-a desfășurat săptămâna trecută în București. Șahistele craiovene au compus două formații la categoriile 20 de ani (tineret) și 18 ani (juniori 1) reușind prin evoluțiile avute să cucerească patru medalii.

La tineret, fetele de la CSM Craiova au câștigat un argint la șah rapid și un bronz la șah clasic, în timp ce la juniori 1 au obținut două medalii de bronz la șah clasic, respectiv proba blitz.

Rezultatele sunt bune, având în vedere că nu am reușit să participăm la concursuri de pregătire înainte. A fost o competiție acerbă, de exemplu cei de la CSM București au adus mulți sportivi și antrenori buni și a fost greu să ne luptăm cu ei. Dar fetele au făcut un concurs foarte bun și au urcat pe podium”, a declarat antrenorul Iulian Marcu, care se ocupă de pregătirea șahistelor de la CSM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din lotul CSM Craiova au participat la această competiție următoarele fete: Ioana Stanciu, Andreea Cîrlig, Clara Ciocan, Doriana Croitoru, Andreea Tobă, Ștefania Bitică, Miruna Davidescu, Andreea Dorobanțu, Ana Herciu.

Politica