vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judo/ Severineanca Vladu, vicecampioană balcanică

Legitimată la CSM Drobeta Turnu Severin, Ana-Maria Vladu a cucerit medalia de argint la Campionatul Balcanic de Judo pentru copii U15, desfășurat la Salonic.

Judoka de la clubul severinean a luptat la categoria 40 kg și a fost învinsă în finală de Teodora Lungu, de la CSM Onești.

Au fost 12 sportive la 40 kg, iar finala a fost aceeași ca la Naționalele României, desfășurate în luna mai, la Craiova. Din păcate, Ana Maria Vladu a fost învinsă din nou de judoka din Bacău, dar parcursul sportivei noastre este de lăudat. E un rezultat important pentru CSM Drobeta. Nu e ușor să iei o medalie balcanică, a explicat antrenoarea de la CSM Drobeta, Lena Sterea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru clubul severinean, medalia de argint obținută a Ana Maria Vladu a fost a treia în acest an la Balcaniadă, după bronzul cucerit, la Pazardzhik (Bulgaria) – Juniori U21 de Iasmina Covaciu (48 kg) și cel adus, de la Tekirdag (Turcia) – Cadeți U18, de Ana Maria Stroe (40 kg).

În toamnă, la Campionatul Balcanic de Seniori, care va avea loc la Skopje (Macedonia), CSM Drobeta va miza pe Krisztina Tătar și speră într-o nouă clasare pe podium.

Politica