vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoți, prinși de polițiști

Doi tineri, de 16, respectiv 18 ani, sunt cercetați de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, edupă ce ar fi sustras un telefon mobil dintr-o locuinţă, prejudiciul fiind de circa 2.000 lei.

„În urma activităţilor efectuate, la data de 01.08.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat doi tineri de 16, respectiv 18 ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 18.06.2017, cei în cauză, ar fi pătruns în locuinţa unei persoane în vârstă de 70 de ani din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de circa 2.000 lei. Telefonul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal”, potrivit Poliției Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 24 de ani care, ar fi sustras un portofel şi o tabletă dintr-un autoturism.

„În urma activităţilor efectuate, la data de 01.08.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 31.07.2017, cel în cauză, ar fi sustras un portofel cu suma de 600 lei și o tableta din torpedoul unui autoturism, ce se afla staționat, pe strada Gheorghe Anghel din municipiu, asigurat, dar cu geamurile față întredeschise”, arată Poliția Mehedinți.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Politica