vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chinezii pleacă din Craiova. Cartierul de locuințe rămâne la Primărie

Compania Shandong Ningjian Construction Group Investment Romania SRL, cea care a concesionat terenul de pe strada Caracal pentru a construi un cartier de locuințe, pleacă din Craiova. Reprezentanții acesteia au transmis un comunicat de presă în care au explicat că, pe lângă cele două termene pe care le-au primit ca păsuire de la Primăria Craiova, au mai solicitat încă unul, de 30-40 de zile, pentru ca firma China Railway să poată definitiva preluarea Shandong Ningjian. Solicitarea a fost însă respinsă de municipalitatea craioveană.

„Am solicitat această prelungire de termen, dar Primăria Municipiului Craiova a decis să nu o aprobe. În aceasă situație, actionarul unic al companiei Shandong Ningjian Construction Group Investment Romania SRL a decis să respecte decizia primăriei, cât și prevederile contractului, și să predea municipalității întreaga investiție executată până acum”, au transmis reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Aceștia au explicat că pierd 8 milioane de euro investite în cartierul de locuințe, dar că își cer scuze craiovenilor, în mod deosebit celor peste 2.000 de persoane care au depus dosare pentru o locuință în cartier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că cel de-al doilea termen de păsuire pentru Shandong Ningjian a expirat la data de 30 iulie.

Amănunte în ediția tipărită a Jurnalul Olteniei de mâine

Politica