vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR Călători revine pe ruta Ilva Mică – Rodna Veche

Începând cu data de 1 august 2017, trenurile  CFR Călători revin pe ruta Ilva Mică – Rodna Veche și retur ca urmare a numeroaselor solicitări și demersuri din partea cetățenilor și a autorităților locale.

Distanța Ilva Mică – Rodna Veche și retur va fi parcursă în aproximativ 45 de minute de 6 trenuri Regio, tip Săgeata Albastră, 3 trenuri pe direcţia dus şi 3 trenuri pe retur. Trenurile vor opri în Anieș, Maieru, Cormaia, Sângeorz Băi și Semnal Ilva Mică, graficul de circulație fiind realizat astfel încât intervalele orare să răspundă nevoii de mobilitate a localnicilor.

De asemenea, legătura feroviară Cluj-Napoca – Ilva Mică – Rodna Veche și retur va fi asigurată de o pereche de trenuri care va circula după următorul orar:

Policlinica Buna Vestire Craiova

crf

Exemple tarife*:

  • Ilva Mică – Rodna Veche: bilet întreg clasa a 2-a 4,4 lei / elevi 2,20 lei;
  • Cluj-Napoca – Sângeorz Băi: bilet întreg clasa a 2-a 18,30 lei / elevi 9,15 lei;
  • Abonament Ilva Mică – Rodna Veche: adult 92,40 lei / elevi 46,20 lei.

* studenții beneficiază de transport gratuit

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Politica