vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PORȚILE I.P.J. DOLJ S-AU DESCHIS PENTRU NOII POLIȚIȘTI

Azi, 31 iulie a.c., porțile Inspectoratului Județean de Poliție Dolj s-au deschis și au primit noii polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza București și Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina.
Astfel, 3 ofițeri de poliție și 10 agenți de poliție au fost întâmpinați de Șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Dr. Constantin Nicolescu care i-a felicitat pentru rezultatele obţinute la examenul de absolvire şi i-a îndemnat să poarte cu mândrie şi responsabilitate uniforma de poliţist.
Cei 3 ofițeri de poliție își vor desfășura activitatea la structurile de investigații criminale, iar cei 10 agenţi de poliţie urmează să îşi desfăşoare activităţile la structurile de ordine publică, atât din mediul urban, cât şi în mediul urban.
Astăzi, agent șef de poliție Asănică Vasile, Șeful Postului de Poliție Rojiște, i-a predat ștafeta și i-a urat succes în activitate agentului de poliție Gligor Adrian care urmează să își desfășoare activitatea în această comună.
Printre discuțiile purtate, agentul șef de poliție Asănică i-a transmis tânărului polițist câteva recomandări referitoare la munca de poliție acumulate în cei aproximativ 30 de ani de când își desfășoară activitatea ca polițist în mediul rural.
Inspectoraul Șef i-a felicitat pe tinerii poliţişti şi le-a urat mult succes în carieră, acesta fiind începutul unui drum lung în cadrul unei instituţii de prestigiu şi în care cetăţenii îşi pun toată încrederea că vor găsi ajutor şi dreptate.

Politica