vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cursuri pentru șomeri

Șomerii mehedințeni pot participa la cursurile de formare profesionala organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Acum sunt disponibile 116 locuri la diferite cursuri, cele mai multe – respectiv 14 fiind pentru șoferi de caminon de mare tonaj. De asemenea, mehedințenii pot participa la cursuri de ospătar, coafor, electrician și chiar marinar.

AJOFM Mehedinţi anunță că în vederea asigurării reconversiei profesionale organizează cursuri de calificare/recalificare în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă. În acest an vor fi organizate mai multe cursuri de formare profesională în mai multe meserii și specialități.

Potrivit reprezentanților Agenției, orice şomer înregistrat în bazele de date se poate înscrie la unul din cursurile de formare profesională, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei interesați pot obține informaţii suplimentare de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, sau la telefon 0252/319029.

 

 

Politica