sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Mii de țigări, confiscate de poliţiştii în urma unor percheziţii, în Dolj și Olt

Peste 3.000 de pachete de ţigări au fost confiscate, joi, de poliţiştii olteni, în urma a cinci percheziţii desfăşurate pe raza judeţelor Olt şi Dolj. Patru persoane au fost conduse la audieri, la sediul IPJ, una dintre ele, un bărbat din Craiova, fiind plasată sub control judiciar pe 60 de zile.

Potrivit IPJ Olt, cele cinci percheziţii au fost desfăşurate, joi, de poliţişti din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, pe raza judeţelor Olt şi Dolj, în locaţii cunoscute că serveau la depozitarea, în vederea comercializării, a ţigărilor fără timbru fiscal de marcare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat şi confiscat cantitatea de 3.154 pachete de ţigări (63.080 ţigarete) de contrabandă şi suma de 8.000 de dolari, bani ce ar fi putut rezulta din vânzarea unor cantităţi de produs similar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patru persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în vederea audierii. Împotriva unui bărbat, de 59 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

„În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în sau scoaterea din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal, faptă prevăzută  şi pedepsită de Codul Vamal al României. Prejudiciul produs bugetului de stat este de 50.000 lei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Politica