vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a/ CSU II, același obiectiv

Trupa lui Papură va merge, în noua ediție de campionat, pe politica de promovare a juniorilor către prima echipă.

Reunită pe 17 iulie, echipa secundă a CSU Craiova își continuă antrenamentele pe plan local sub conducerea antrenorului din ediția trecută de campionat, Corneliu Papură, fiind, practic, primul an în care „satelitul” nu își schimbă antrenorul. Ca și în sezonul trecut, CSU II se va baza pe întreg lotul cu care a încheiat campionatul, plus trei juniori de la grupa de copii născuți în anul 2000 și câțiva jucători veniți în probe.

Am avut un sezon trecut bun, spre finele lui, unde am adunat puncte și am terminat pe o poziție bună și era normal ca lotul să nu sufere prea multe modificări. Pe lângă jucătorii vechi, au revenit cei care s-au antrenat cu prima echipă, de obicei, plus Jurj, care anul trecut a fost împrumutat la Verona. De la grupa de 2000, i-am mai chemat pe Mihăilă și Vadasis. În perioada precompetițională, vom mai testa jucători veniți în probe, dar care trebuie să demonstreze că merită să rămână în atenția noastră”, a spus Papură. Acesta a ținut să precizeze că obiectivul pentru noul sezon este aceeași ca și cel din ediția trecută, adică creșterea în valoare a jucătorilor și promovarea lor pentru prima echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în sezonul trecut mulți copii de la echipa noastră au reușit să adune minute în prima ligă. Obiectivul nostru pentru noul sezon este, ca și în ediția precedentă, să creștem tinerii și să-i promovăm la prima echipă și să ne clasăm cât mai bine. Până la startul sezonului vom încerca să luăm câteva amicale, iar pregătirea o facem pe plan local, la Extensiv și Aripile. Vom susține meciuri de verificare în zonă, dar nu mă preocupă foarte tare împotriva cui jucăm, pentru că mă interesează altceva, mai exact modul nostru de exprimare. În noua ediția de campionat “, a mai spus Corneliu Papură.

CSU II Craiova, care a terminat campionatul pe locul 8, nu își știe încă adversarele din liga a 3-a, dar dacă se va păstra criteriul geografic ca în sezonul, trecut va juca împotriva echipelor ACSO Filiași, Atletic Bradu, FC Voluntari II, FCSB II, FCM Alexandria, Flacăra Moreni, Concordia II Chiajna, Sporting Roșiori, FC Aninoasa, AS Milcov, CS Mioveni II, Internațional Bălești, ACS Șirineasa și Voința Saele.

Ultima grupare are în conducere administrativă pe foștii steliști Vali Badea și Sorin Paraschiv, iar pe banca tehnică l-ar putea instala pe Marius Baciu. Noul sezon al Ligii a 3-a va începe pe 26 august.

Politica