VIDEO/Un bosniac a murit după ce TIR-ul în care se afla s-a răsturnat pe DE 70, în Brădești

Date:

Un TIR încărcat cu siliciu s-a răsturnat, joi dimineața, pe o țeavă de gaze din localitatea doljeană Brădești. În urma accidentului un om a murit, iar un altul a fost rănit.

Potrivit Poliției, victimele sunt doi bărbați, cetățeni din Bosnia. Aceștia transportau cu TIR-ul siliciu. 

M.SULEJMANOVIC, 28 de ani, din Bosnia în timp ce conducea un autotractor, format din capul tractor şi remorca, pe DE 70 în localitatea Brădeşti, în direcţia Filiaşi- Craiova,a părăsit partea carosabilă prin dreapta a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod şi o teavă de gaze.

În urma accidentului a rezultat decesul lui I.SELEJMAN, 33 de ani, din Bosnia, care se afla pe locul din dreapta al cabinei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta”, au precizat reprezentanții Poliției Dolj.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze pentru ca echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj să poată interveni.

Polițiștii rutieri au întocmit penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împreujurărilor în care a avut loc accidentul.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...