miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj a recrutat 41 de candidați pentru școlile de pompieri

41 de tineri au fost recrutați de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia” al judeţului Dolj pentru concursurile de admitere de la școlile de pompieri, a precizat col. Constantin Florea, inspectorul șef al ISU Dolj.

Recrutarea candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ militar s-a realizat începând cu luna martie a acestui an, în conformitate cu prevederile legale privind recrutarea candidaţilor pentru admiterea candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a recrutat un număr de 41 candidaţi după cum urmează: pentru concursul de admitere la Facultatea de Pompieri – 17 candidaţi dintre aceștia: 6 au o singură opțiune Facultatea de Pompieri, 9 au dubla opțiune la Facultatea de Pompieri și Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, 1 are triplă opțiune la Facultatea de Pompieri și Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti și Academia Tehnică Militară,1 doar Academia Tehnică Militară. Pentru concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti – 24 candidaţi”, potrivit ISU Dolj.

Cinci absolvenți ai școlilor de profil din promoția 2017 își desfășoară acum activitatea la ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ca urmare a Ordinului Inspectorului General doi absolvenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza – Facultatea de Pompieri și trei absolvenți ai Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti promoția 2017, au fost repartizați la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj. În prezent, în subunităţile inspectoratului execută stagiul de practică un număr de 12 studenţi ai Facultăţi de Pompieri astfel: Anul I – 5 studenţi; Anul II – 4 studenţi; Anul III – 3 studenţi. De asemenea 3 studenţi ai Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu execută stagiul de practică în cadrul inspectoratului – Compartimentul Financiar”, potrivit șefului ISU Dolj.

Politica