vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 de lei pe mașină ridicată, în Craiova

300 de lei vor trebui să plătească locuitorii craioveni cărora li se vor ridica mașinile în municipiul Craiova. Taxa se aplică pentru o mașină, pentru 24 de ore, pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare. Consilierii locali vor vota această taxă în ședința lunară ordinară de joi.

Cei care vor parca neregulamentar și vor avea ghinionul să aibă mașinile ridicate de către RAT SRL, vor trebui să scoată din buzunar diverse sume de bani pentru a-și recupera vehiculul.

Conform proiectului de hotărâre care va fi supus votului consilierilor locali, tariful va fi de 300 de lei/vehicul/24 de ore (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tariful, la jumătate dacă șoferul ajunge în momentul ridicării

Dacă mașina nu apucă să fie ridicată și proprietarul se prezintă la locul ridicării, tariful va fi în cuantum de 150 de lei/vehicul (inclusiv TVA), pentru activitatea de ridicare – aplicabil în situația în care proprietarul sau utilizatorul este de acord cu suportarea acestor cheltuieli. Un alt tarif care ar urma să fie aprobat este cel de 10 lei/zi (inclusiv TVA) pentru depozitare. Costul amintit se calculează pe intervale de 24 de ore începând cu momentul depozitării, nefracționat.

Conform proiectului de hotărâre, tariful ar urma să intre în vigoare la 60 de zile de la data aprobării Hotărârii de Consiliul Local.

RAT închiriază mașină de ridicat vehicule, până le cumpără pe cele două planificate

Pe de altă parte, a fost demarată și procedura de achiziție pentru cele două autoutilitare care ar urma să ridice mașinile parcate neregulamentar, după cum a explicat Marcel Tănăsescu, directorul RAT SRL.

Toată documentația pentru achiziționarea celor două autoutilitare este pusă pe SEAP, la fel și pentru închirierea unei singure mașini pentru ridicat, pe perioada desfășurării licitației pentru cele două”, a spus, pentru Jurnalul Olteniei, Marcel Tănăsescu, directorul RAT SRL.

Politica