joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Alegeri interne în toate cele 111 organizații ALDE

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: ” Alegerile interne vor crește potențialul politic al ALDE în fiecare localitate din județul Dolj

ALDE Dolj lansează începând de astăzi, 21 iulie, procesul de alegeri la nivelul fiecărei organizații locale. Conform deciziei Congresului și a normelor regulamentare prevăzute în statutul ALDE, toate organizațiile din țară ale partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu trebuie să organizeze adunări generale de alegeri.

Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj și vicepreședinte la nivel național al partidului consideră că acest proces intern va crește potențialul ALDE în Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rostul acestor alegeri este de a construi cele mai bune echipe politice în fiecare din cele 111 organizații ALDE din Dolj. Obiectivul nostru este de a promova mai bine ideile noastre, proiectele noastre pentru comunitățile locale, astfel încât la alegerile locale viitoare să obținem scoruri de peste 10% în majoritatea localităților din județ”.

Cu ocazia acestor adunări generale se vor centraliza toate problemele existente la nivelul fiecărei localități, urmând ca ALDE să prezinte propriile soluții pentru rezolvarea acestora.

Prima Adunare generală de alegeri va avea loc în organizația ALDE Malu Mare, organizație care are la acest moment doi consilieri locali în structura Consiliului comunal.

Politica