miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiuni în trafic ale polițiștilor

În data de 15 iulie a.c., în intervalul orar 09.00 – 15.00, polițiștii Biroului Transporturi Vâlcea, în colaborare cu cei de la Poliția orașului Băbeni, în baza unui plan de măsuri comun, au acționat pe raza orașului Băbeni și a comunei Orlești, ocazie cu care au verificat 5 autovehicule, au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 23.450 lei și au confiscat cantitatea de 1660 țigarete și 2,1 m.c. deșeuri lemn fag, valoarea bunurilor confiscate fiind de 1989 lei.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială situată pe raza orașului Băbeni, au fost identificate la comercializare un număr de 83 pachete de țigări, bunuri pentru care administratorul societății nu a prezentat documente de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 lei și confiscarea cantității de 1660 țigarete în valoare de 1245 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, pe raza comunei Orlești a fost identificată o femeie din orașul Băbeni, în timp ce efectua acte de comerț oferind spre comercializare cantitatea de 2,1 m.c. deșeuri lemn de esență fag.

Femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei, fiindu-i confiscată și întreaga cantitate de deșeu material lemnos care a fost predată la Ocolul Silvic Drăgășani.

IPJ Vâlcea

Politica