marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/O femeie a murit și alte două au fost grav rănite după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod și s-a răsturnat

O femeie în vârstă de 82 de ani a murit, iar alte două au fost grav rănite, duminică dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod și s-a răsturnat, pe Drumul Național 6, în localitatea Radomir. Fiind vorba de o localitate situată la limita județelor Olt și Dolj, au intervenit echipaje din cadrul ISU Olt, SAJ Olt, ISU Dolj și SAJ Dolj.

Purtatorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu, a declarat că înn accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane, un bărbat și patru femei. 

„Echipele de intervenție au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, două victime fiind blocate în autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea celor două persoane încarcerate, concomitent fiind acordate și îngrijirile medicale de urgență pentru cele două victime”, a declarat Băsășteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Una dintre victimele încarcerate, o femeie, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator și imediat au fost incepute manevrele de resuscitare. Femeia nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată.

20205724_1603117706365676_845097620_o

Celelalte femei rănite în accident, de 82 de ani, 51 de ani și 24 de ani, au fost transportate, politraumatizate la UPU Dolj, iar una dintre ele a fost transportată ulterior cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, conștient, fără urme vizibile de traumă, a refuzat transportul la spital.

El s-a ales, însă, cu un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Politica