vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JUDO / Cleonia Rîciu, campioană balcanică U21

Judoka craioveană a reușit să câștige titlul balcanic în cadrul Campionatului Balcanic U21 la judo, ce s-a desfășurat zilele trecute în Bulgaria, la Pazardzhik. Sportiva legitimată la CSU Craiova a obținut aurul în cadrul categoriei 52 kg și a declarat că a fost ceva nou pentru ea să i se cânte imnul național, după ce a urcat pe prima treaptă a podiumului.

“A fost un concurs destul de puternic, iar fiecare țară și-a adus sportivi din cei mai buni, care sunt clasați chiar și în primii zece în clasamentul mondial de juniori. Pentru mine a fost o nouă experiență să îmi aud imnul. Medalia asta înseamnă și o confirmare a tot ce am făcut până acum. După acest concurs m-am întors la pregătire pentru Campionatul European din septembrie”, a declarat Cleonia Rîciu.

Sportiva este pregătită de antrenorul Mihai Voinea. Alți doi elevi ai antrenorului Voinea au mai ocupat locuri în primii opt la balcaniada din Bulgaria. Rut Badea s-a clasat pe locul patru la 44 kg, iar Cătălin Bota s-a situat pe locul șapte la 90 kg, ambii fiind legitimați la LPS Petrache Trișcu Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica