joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Doi motocicliști au fost grav răniți după ce motocicleta lor a fost lovită de un autoturism, ambele vehicule fiind proiectate pe calea ferată

Doi tineri motocicliști din județul Vâlcea au ajuns în stare gravă la spital, duminică noapte, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de un autoturism, pe DN 7 – Valea Oltului, ambele vehicule ajungând ulterior pe calea ferată; traficul rutier și cel feroviar au fost blocate timp de peste o oră.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul principal Gabriel Popescu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 7, pe raza localității Racovița, pe fondul neacordării de prioritate.
„Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Racovița, în timp ce ieșea de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, conduse de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Pietrari, pe care se mai afla și o altă persoană. În urma impactului, ambele vehicule au fost proiectate pe calea ferată. Traficul rutier și cel feroviar au fost blocate timp de peste o oră, pentru efectuarea măsurătorilor de către polițiști și pentru acordarea primului ajutor, victimelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Potrivit sursei citate, cele două persoane care se deplasau cu motociclete au fost transportate, în stare gravă, la Spitalul Râmnicu Vâlcea.

Politica