joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere va fi înregistrată video şi audio

Începând cu data de 10.07.2017, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere va fi înregistrată video şi audio cu sisteme tehnice de monitorizare ce se vor instala pe autovehiculele folosite la susţinerea acestei probe.

Procedura are drept scop asigurarea şi verificarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere şi are la bază prevederile art. 14 din OUG nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Sistemul tehnic de monitorizare se instalează într-un punct fix în autovehiculul pe care este afişată vizibil menţiunea «EXAMEN» şi se orientează astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare a autovehiculului pe perioada probei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu se va înregistra proba practică pentru categoriile AM, A1, A2 şi A.

Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după criteriile: nume poliţist examinator, ziua şi ora examinării.

Înregistrările audio şi video realizate nu reprezintă informaţii de interes public. În cazul în care candidatul contestă rezultatul probei practice, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente.

Politica