vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu victime la Pădurea Sarului

Traficul rutier a fost blocat, pe Drumul Naţional (DN) 65 la Pădurea Sarului, pentru mai multe zeci de minute, vineri seara, pentru intervenţia echipajelor de salvare la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a ajuns la Spitalul Craiova, cu o plagă la gât, în zona jugularei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în cele trei autoturisme se aflau şase persoane, toţi bărbati, vârste cuprinse între 60 si 64 de ani. Patru dintre cele persoane se aflau într-un singur autoturism, în celelalte fiind doar şoferii.

El a adăugat că, pentru intervenţia echipajelor, a fost intrerupta circulaţia rutieră, pe DN 65, pentru mai multe zeci de minute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Au intervenit echipajele SMURD de la Slatina şi Balş şi trei echipaje SAJ.Toate cele şase victime au fost asistate la faţa locului, iar trei dintre acestea au refuzat transportul la spital. Rănit mai grav a fost un bărbat, în vârstă de 60 de ani, cu o plagă la gât, în zona jugularei. Acesta a fost transportat la UPU Craiova. Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina. A treia a victima, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Balş”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă. Ei au făcut măsurători şi urmează să stabilească cine se fac responsabil de producerea accidentului rutier.

 

Politica