marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parcarea de la Water Park, fără bani de la bugetul local

Primăria Craiova a emis autorizaţia de construire pentru parcarea de la Water Park, acolo unde a funcţionat organizarea de şantier pentru firmele care s-au ocupat de construirea parcului acvatic. Parcarea nu va scoate niciun ban de la bugetul local, ci doar taxele necesare autorizării lucrărilor. Constructorul va realiza parcarea pe propria cheltuială.

Primăria nu plăteşte nimic, decât taxele de autorizaţie. A fost o înţelegere, la începutul derulării contractului, ca firmele constructoare să se ocupe de amenajarea acestei parcări. Acestea au avut, pe acel spaţiu, organizarea de şantier, şi şi-au asumat să realizeze această parcare pe cheltuiala proprie, la finalul lucrărilor”, au explicat reprezentanții municipalității.

Lucrările ar urma să demareze în cel mai scurt timp. Parcarea va fi amenajată cu pavele, pe o suprafață de 2.520 mp, și ar urma să fie dată în folosință simultan cu întregul parc acvatic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește recepția la acest obiectiv, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a explicat: „Recepția la Water Park își urmează cursul și este în plină desfășurare. Sperăm noi ca, într-o săpămână-două, aceasta să se finalizeze și să putem inaugura obiectivul”.

Recepția la Water Park a început la data de 26 iunie, după mai bine de patru ani de la începerea lucrărilor. Firmele constructoare au fost Delta ACM 93 SRL (lider de asociere) – SC Polystart Impex SRL – SC UTI Grup SA, pe un contract de 65 de milioane de lei fără TVA, finanțat și din fonduri europene.

Politica