joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Extravilanul Slatinei, cadastrat cu bani de la Guvern

Terenurile situate în extravilanul municipiului Slatina vor fi cadastrate cu fonduri de la Guvern, cheltuielile fiind suportate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Este vorba de terenuri care se află în proprietatea Primăriei Slatina, dar pentru care nu există cărţi funciare. Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat de consilierii locali, valoarea costurilor poate să ajungă şi până la 150.000 lei. „Se aprobă acceptarea finanţării de la ANCPI, prin OCPI Olt, a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din extravilanul municipiului Slatina, pentru anul 2017, la nivelul sumei de 107.000 lei (TVA) din suma totală de 150.000 lei, limita maximă pentru 24 de luni, sumă destinată finanţării lucrărilor de înregistrare sistematică având ca obiect sectoarele cadastrale”, se arată în proiectul citat.

Finanţarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor situate în extravilanul municipiului Slatina se va face conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă 35/2016.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica