vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comisar șef de la Penitenciarul Craiova, prins cu șpagă

Un comisar șef de la Penitenciarul Craiova a fost, miercuri, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a facilita o angajare în cadrul unității de detenție, el fiind acum cercetat pentru trafic de influență.

În fapt, în perioada august 2016 – mai 2017, comisarul șef de penitenciare Ș.M. i-a pretins denunțătorului suma de 5000 euro, din care a primit 4000 euro în trei tranșe (3000 euro și în două rânduri câte 500 euro), cu promisiunea că-i va facilita încadrarea din sursă externă pe un  post de agent de penitenciare.

La sfârșitul lunii mai, o persoană s-a prezentat la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Dolj, unde a formulat un denunț cu privire la cele arătate mai sus, indicând faptul că urmează ca în perioada următoare să remită făptuitorului și diferența de 1000 euro, până la concurența sumei de 5000 euro pretinsă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Situația a fost sesizată Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind dispusă și organizată cu operativitate acțiunea de prindere în flagrant, Ș.M. fiind surprins imediat după ce a primit de la denunțător suma de 1000 euro în autoturismul proprietate personală. Cu acest prilej, a fost efectuată și o percheziție la domiciliul persoanei”, se arată într-un comunicat de presă al D.G.A.

Comsiarul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență, urmând ca procurorul de caz să dispună cu privire la eventualele măsuri preventive.

Politica