joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținuți după ce au băgat în spital un bărbat

Doi tineri de 24 și 25 de ani, din comuna Bolboși, au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, după ce au agresat fizic un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, care a ajuns la spital cu leziuni. Bărbatul a anunțat Poliția Rurală Motru, povestind că, în timp ce se afla în incinta unui local de alimentație publică a fost agresat de către cei doi tineri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că în urma unui conflict spontan în incinta unui local de alimentație publică din comuna Bolboşi, apelantul a fost agresat fizic de doi tineri, după care aceștia au părăsit localul. În urma conflictului victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați autorii faptei, doi tineri de 24 și 25 de ani, fără ocupaţie, din comuna Bolboşi. În baza probatoriului administrat în dosar, a fost dispusă măsura reţinerii acestora , fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Luni, aceștia urmau să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Politica