marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plaja Olt din Slatina va fi închisă, două zile, pentru lucrări de igienizare

Plaja Olt va fi închisă, timp de două zile, anunţă reprezentanţii municipalităţii, pentru lucrări de igienizare.

Deschisă oficial pe 1 iunie, Plaja Olt se închide pentru două zile, marţi şi miercuri (27 şi 28 iunie), pentru efectuarea unor lucrări de igienizare, potrivit conducerii CSM Slatina, care administrează zona de agrement.

Accesul la Plaja Olt este 10 lei pe zi, pentru adulţi, şi şapte lei pe zi, pentru copiii mai mici de 14 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” Slatina este o investiţie realizată cu fonduri europene şi locale, valoarea totală a investiţiei fiind de 34 milioane lei. Proiectul a fost derulat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”. Practic, prin acest proiect, municipalitatea slătineană a creat o infrastructură de agrement turistică la standarde europene.

Proiectul a presupus, pe lângă plaja propriu-zisă, amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum: debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cu nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii corespunzător amenajate pentru fitness şi SPA, 150 locuri de parcare, la care se adaugă: teren de minifotbal multifuncţional (fotbal, baschet, volei, handbal), tribune, teren de tenis, pistă biciclete şi role, vestiare, grupuri sanitare.

Politica