vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de participante la SkirtBike

Peste 350 de femei au luat parte, duminică după-amiaza, la promenada SkirtBike, la Drobeta Turnu Severin. Toate biciclistele au purat ii, condiție obligatorie de participare.

Și, deși a fost foarte cald, femeile s-au încumetat să ia parte la cursa pe biciclete, un traseu de peste 10 kilometri, pe principalele străzi ale orașului.

Avem peste 350 de participante, toată lumea este în ie, ceea ce este deosebit de frumos. Nu am respins pe nimeni pentru că toată lumea a respectat ținuta. Sunt 40 de grade, dar cred că ne descurcăm. Cu puțină apă, cu zâmbete”, a spus Marilena Antonescu, organizatoare a evenimentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La final, participantele au luat parte la o tombolă cu premii constând în produse de întreținere și înfrumusețare, dar și un concert de muzică live.

Evenimentul SkirtBike a fost inițiat în anul 2010 de două bicicliste – Oana Deliu și Andreea Toader și singurul eveniment de acest gen din țară.

Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei frumoase defilări pe bicicletă la care vor fi prezente doamne și domnișoare care vor pedala în ținute șic. Organizatorii acestui eveniment își propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viață, în transportul lor de zi cu zi și să înțeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricționează în niciun fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-și pierde feminitatea.

Politica