11000 ţigarete confiscate de poliţiştii orşoveni

Astăzi, poliţiştii Poliţiei municipiului Orşova, au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa unui bărbat de 38 ani din municipiul Orşova, jud. Mehedinţi.

La data de 27 iunie, poliţiştii Poliţiei municipiului Orşova, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Oşova.

Activitățile vizează cercetări într-un dosar privind  efectuarea de operațiuni ilicite în domeniul colectării, deţinerii, producerii, transportului, preluării, depozitării, predării, desfacerii şi vânzării bunurilor sau a mărfurilor care trebuiau plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma percheziției, au fost ridicate în vederea confiscării 11000 ţigarete care nu aveau aplicată banderolă fiscală.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei mun. Orşova, pentru audieri.

A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, alcool etilic peste 40 litri”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.452 alin1 lit. ,,H” raportat la alin 2 lit. ,,B din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

 

Populare

Recomandări