joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Pieton lovit mortal la Oboga, în timp ce traversa strada prin loc nepermis

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Oboga, a murit, joi dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Accidentul s-a petrecut, joi dimineaţa, în jurul orei 7.10, bărbatul aflându-se în stop cardio-respirator, la momentul sosirii echipajelor SMURD şi de la Ambulanţă. El a fost declarat decedat, după 50 de minute de manevre de resuscitare.

„Pompierii SMURD de la Garda Balș au intervenit în această dimineață, în jurul orei 7.10, în comuna Oboga, la un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit grav. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Echipajele medicale au găsit victima, un bărbat, în vârsta de 39 de ani, din comuna Oboga, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile echipajelor, care au executat resuscitare cardio-pulmonară aproximativ 50 de minute, bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a traversat strada prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism.

Politica