Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Nou prim-adjunct la ISU Olt

Publicat

pe

Locotenent-colonelul Ovidiu-Ștefan Ciobanu este noul prim-adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Matei Basarab” al județului Olt, începând cu data de 22 iunie, în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Locotenent-colonelul Ovidiu-Ștefan Ciobanu este născut în anul 1975, în municipiul Iași și este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Pompieri, promoția 1998. Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 1998-2000, el și-a desfășurat activitatea în cadrul Brigăzii de Pompieri „Dealul Spirii” a Capitalei, iar din anul 2000 își desfășoară activitatea în sprijinul populației județului Olt.

Ofițerul a ocupat, în cei aproape 17 ani de carieră militară în cadrul Grupului de Pompieri Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, funcții în cadrul subunităților de intervenție, Centrului Operațional Județean și Inspecției de Prevenire. Ovidiu Ciobanu este căsătorit și are doi copii.

Până în luna februarie 2017, pe funcţia de prim-adjunct al ISU Olt a fost împuternicit locotenent-colonelul Cătălin Pintescu, iar din februarie funcția este liberă.

© 2021. Toate drepturile rezervate.