vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Contestații peste contestații la alegerile locale parțiale

După ce Judecătoria Craiova le-a respins contestația la decizia BEJ Dolj de validare a alegerilor locale parțiale, reprezentanții PNR au făcut apel la decizia magistraților.

Am depus azi, 22 iunie 2017, apel, la decizia Judecătoriei Craiova cu privire la contestarea deciziei BEJ Dolj. Am făcut acest lucru deși instanța nu ne-a precizat unde să depunem apelul, așa cum era normal, legal și firesc. Am contestat decizia fără să vedem motivarea ei pentru că instanța nu a binevoit să ne comunice motivarea. Lucru care ridică foarte multe semne de întrebare cu privire la buna funcționare a sistemului judiciar la Judecătoria Craiova. Sper ca judecătorii de la Tribunalul Dolj care vor judeca apelul PNR, să fie mai atenți și mai profesioniști decât colegii de la Judecătoria Craiova”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR, pentru site-ul său.

PNR a cerut amânarea validării rezultatului alegerilor din 11 iunie, obligarea Biroului Electoral de a dispune renumărarea voturilor și punerea la dispoziția partidului a copiei înregistrărilor video și a copiilor proceselor verbale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PNR a primit informații cu privire la faptul că în secția 54 candidatul Partidului Noua Românie – Sorin Preda Nica ar fi primit 21 de voturi(rezultat constatat la numărarea voturilor în secție), însă în procesul verbal figurează doar un vot iar 21 de voturi figurează în dreptul candidatului USR.

La secția 38, candidatul PNR ar fi primit 18 voturi, iar în procesul verbal figurează doar 2 voturi, iar 18 voturi sunt trecute în dreptul candidatului USR”, se arată pe site-ul exclusivnews.ro, al președintelui PNR.

Politica