joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apel umanitar pentru o fetiță de 6 ani. Riscă amputarea!

Întreaga comunitate dn Târgu Jiu s-a mobilizat pentru micuța Priscila, în vârstă de doar șase ani, care are nevoie de o intervenție într-o clinică din Austria. Aceasta are nevoie de operație pentru a putea merge, în momentul de față existând riscul de amputare a unuia dintre picioare. Operația din Austria costă 52.000 euro, iar familia trăiește din 1.200 de lei.

Un apel pe rețeaua de socializare a fost făcut și de către noul primar al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Un alt caz nefericit umbrește orașul nostru, de această dată fiind vorba de micuța Priscila, o fetiță de doar 6 anișori care are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor! Copila s-a născut cu o problemă la picioruș, suferind mai multe intervenții chirurgicale. Problema ei s-a agravat, necesitând de urgență transferul la o clinică de specialitate din străinătate, sperând la eliminarea riscului de amputare a piciorului. Este trist că asistăm la astfel de situații. Totuși, aceste probleme trebuie sa ne unească mai mult decât oricând. Personal mă voi implica în acest caz, rugându-vă totodată și pe dumneavoastră să contribuiți la strângerea de fonduri necesare pentru salvarea Priscilei. Va mulțumesc din suflet tuturor și sper ca Dumnezeu să o aibă în pază. Codițoiu Elena Alina – Ro: 44BTRLRONCRT0207083001 – COD SWIT: BTRLR022”, a scris Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a strânge banii necesari a fost organizat și un spectacol umanitar, de către Asociația de Sănătate, Educație și Familie, care a avut loc vineri în Târgu Jiu. Prezent la acest eveniment a fost și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

Aseară am participat la un concert caritabil, pentru a veni în ajutorul unei fetițe de 6 ani a cărei poveste m-a impresionat. Fetița este în situația de a-și pierde un picior dacă nu este operată urgent. S-au mai făcut donații și pentru o doamnă din Runcu, care a suferit deja două operații pe creier și are în continuare nevoie de ajutor. Din când în când trebuie să încercăm, atât cât putem, să-i ajutăm pe cei aflați în suferință. La concert au participat peste 300 de persoane și a fost organizat de Asociația Sănătate, Educație și Familie”, a scris, pe Facebook, președintele CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

Conform radiotargujiu.ro, peste 30 de mii de lei s-au strâns în urma concertului caritabil organizat pentru a o ajuta pe Prsicila, fetița de șase ani care riscă să rămână fără un picior, și pe Ramona, o tânără din Runcu, diagnosticată cu o tumoră pe creier. Câteva sute de oameni cu suflet mare au venit la concert pentru a le întinde o mână de ajutor celor două familii. Pentru Priscila, la finalul serii, s-au strâns 17 mii de lei.

Politica