vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baza de tratament exterioară de la Săcelu, deschisă

Baza de tratament exterioară din cadrul Complexului Balnear Săcelu, aflat în administrarea Complexului Energetic (CE) Oltenia s-a deschis din 17 iunie, urmând ca baza de tratament interioară să fie funcţională începând cu data de 26  iunie  2017, au anunţat reprezentanţii companiei.

Complexul balnear  este compus din: baza de tratament interioară, bazine în aer liber,
plajă care a beneficiat de investiţii de modernizare alocate de CE Oltenia, putând oferi un cadru modern şi dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut (nisip fin, 100 de şezlonguri, duşuri, grupuri sanitare, punct de prim ajutor).
În staţiunea Săcelu pot fi tratate afecţiuni ale aparatului locomotor,
afecţiuni neurologice periferice, afecţiuni ale sistemului nervos central, afecţiuni ale aparatului respirator, afecţiuni ORL, afecţiuni digestive, hepato-biliare şi renale.

Tarifele practicate în acest sezon pentru acces la plajă, tratament cu nămol terapeutic şi băi vor fi: 10 lei pentru adulţi, în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale, 8 lei pentru adulţi, în intervalul luni-vineri, 7 lei pentru pensionari, în intervalul luni-vineri, 6 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, 0 lei pentru copiii cu vârste sub 10 ani, 7 lei/zi pentru închiriere şezlong.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În sezonul 2016, gradul de ocupare a fost de aprox. 90% în zilele lucrătoare ale săptămânii, iar în weekend plaja a fost ocupată la capacitate maximă (cca 2.500 persoane / zi).

Activitatea complexului balnear de la Săcelu are un impact pozitiv atât asupra persoanelor care beneficiază de tratamente şi proceduri medicale, cât şi asupra comunităţii, prin dezvoltarea comerţului sezonier, creşterea veniturilor din taxele locale etc”, spun reprezentanţii CE Oltenia.

Politica