joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Pascu, în pericol de a rămâne fără jucători

Deja trei componenți ai lotului masculin de volei de la SCM U Craiova din sezonul trecut au făcut mutarea către alte echipe din Divizia A1. Marian Bala s-a transferat la Arcada Galați, Silviu Sunon a plecat la Unirea Dej și Cristi Bartha face acum parte din lotul Tricolorului Ploiești, echipă care i-a înaintat o ofertă bună și căpitanului Laurențiu Lică. Acesta nu a luat încă o decizie în privința echipei la care va evolua în sezonul viitor fiind și spre finalul carierei sale.

Nici despre ceilalți jucători de la SCM U Craiova nu se știe încă dacă vor mai rămâne în Bănie pentru sezonul viitor. Aceștia nu au semnat nimic la acest moment cu clubul craiovean și există doi poli în primul eșalon al voleiului românesc care încearcă să atragă cei mai buni jucători autohtoni, referindu-ne la Tricolorul Ploiești și Arcada Galați, formații ce își doresc să performeze în ediția următoare de campionat și bagă bani intensiv în transferuri.

În situația asta, antrenorul echipei oltene Dan Pascu a mărturisit că se va orienta spre aducerea de jucători străini, deși această soluție nu este chiar pe placul său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica