Marius Oprescu: „Grindeanu ar fi trebuit să fie un om de onoare şi să-şi dea demisia ”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că organizaţia judeţeană a partidului susţine decizia luată de Comitetul Executiv  Naţional privind retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu.

Oprescu spune că membrii PSD Olt sunt „la unison” cu hotărârile CExN, punând sub semnul întrebării afirmaţia lui Grindeanu că este susţinut de oamenii din teritoriu.

„În urma a ceea ce am văzut la televizor că fostul premier Sorin Grindeanu vorbeşte în  numele membrilor PSD, că primeşte o serie de telefoane de susţinere. Am vrut să vin în această conferinţă pentru a spune punctul de vedere al organizaţiei PSD Olt. Am stat de vorbă, în toată această perioadă, cu o serie de primari, cu membri ai Biroului Permanent Judeţean, cu membri din Comitetul Executiv, consilieri judeţeni. Ne-am consultat cu privire la ceea ce se întâmplă la Bucureşti şi bineînţeles că toţi au fost la unison şi au spus că organizaţia PSD Olt susţine decizia luată de Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liderul PSD Olt spune că Grindeanu se ţine de scaun, dând dovadă de lipsă de onoare. Marius Oprescu crede că social-democraţii au greşit atunci când l-au nominalizat pe acesta pentru a conduce guvernul.

„Nu se poate ca un om, care a ajuns pe acea funcţie datorită susţinerii unui partid întreg, datorită unui vot în Comitetul Executiv Naţional şi a unei alianţe, pentru că a fost susţinut şi de cei de la ALDE, să rămână apoi pe acea funcţie, să se ţină de acel scaun, în condiţiile în care această alianţă, acest Comitet Executiv şi acest partid nu îl mai susţin. Indiferent care ar fi motivele invocate de el, de pretextele lui, atât timp cât s-a dat un vot, într-un for democratic al partidului, pentru retragerea sprijinului, ar fi trebuit să fie un om de onoare şi să-şi dea demisia. Ne-a dovedit contrariul. Am făcut şi noi o greşeală pentru că l-am nominalizat pe acea funcţie. Ne mai înşelăm şi noi. Am crezut în Sorin Grindeanu, dar din păcate şi-a arătat adevărata faţă şi, în acest moment, din punctul meu de vedere şi al organizaţiei Olt este fostul premier Sorin Grindeanu”, a conchis Marius Oprescu.

Populare

Recomandări