joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucian Săuleanu: Legea electorală trebuie să fie schimbată pentru a oferi cetățenilor alegeri reale

Legea electorală trebuie să fie schimbată pentru a oferi cetățenilor alegeri reale. Pentru primari se impune să avem alegeri în două tururi, întrucât un primar ales cu doar 10-20 la sută din electorat nu este un primar legitim și reprezentativ, afirmă decanul Baroului Dolj, Lucian-Bernd Săuleanu, candidat independent la Primăria Craiovei. Săuleanu consideră rezultatul pe care l-a obținut duminică un câștig pentru că a dat un semnal clasei politice locale.

Le mulțumesc craiovenilor care au ieșit la vot, indiferent de candidatul pentru care au votat. Au arătat spirit civic și interes pentru viitorul orașului.

Îi asigur pe cei care nu au venit azi să voteze că înțeleg foarte bine de ce au ales să procedeze în acest fel. Este un avertisment pentru politicieni, care trebuie să înțeleagă că în condițiile unei astfel de participări scăzute riscăm o dezintegrare totală a democrației românești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Legea electorală trebuie să fie schimbată pentru a oferi cetățenilor alegeri reale. Pentru primari se impune să avem alegeri în două tururi. Un primar ales cu doar 10-20 la sută din electorat nu este un primar legitim și reprezentativ. Este doar umbra unui administrator adevărat.

În ceea ce mă privește voi continua să ajut #Craiova.

Indiferent de procentul obținut, eu sunt un câștigător care a dat un semnal clasei politice locale. Pentru mine, aceste prime alegeri au fost doar o etapă, iar următoarea este crearea unei mișcări care să ofere craiovenilor o alternativă, o speranță și care să convingă că acest oraș poate fi administrat mai bine”, a scris, pe facebook, decanul Baroului Dolj.

Politica