vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: O femeie a murit iar doi copii au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod

O femeie din Inățești – Vâlcea a murit, iar cei doi copii ai săi au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost proiectați prin parbrizul autoturismului în care se aflau, acesta lovind un cap de pod, pe DN 67, pe raza localității Căzănești din județul Vâlcea.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea inspectorul Gabriel Popescu a declarat că este vorba de un autoturism înmatriculat în Anglia, cu volanul pe dreapta.
 Autovehiculul a lovit un cap de pod, în momentul unei depășiri, cei doi copii care se aflau pe bancheta din spate fiind proiectați prin parbriz. Ei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în stare gravă. În urma impactului, o femeie din Inățești-Vâlcea a decedat.
„În accident a fost implicat un autoturism înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, care se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea – Horezu. Șoferul a intrat în depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Din informațiile de la fața locului, 2 copii au fost proiectați prin parbriz. O femeie din Râmnicu Vâlcea a murit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea inspectorul Gabriel Popescu.
În momentul transmiterii acestei știri, traficul rutier pe DN 67 era blocat pe ambele sensuri.

Politica