joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Oprea – Alegerile de duminică pot da un semnal de alarmă guvernanților: să stopăm minciuna și să votăm oameni bine pregătiți

„În 11 iunie alegem între minciună și competență, între demagogie și responsabilitate.
În ultimele patru săptămâni am vizitat județele în care se vor desfășura alegeri locale. Am fost în municipii, orașe mari și mici, sate și comune. Am intrat în casele oamenilor și i-am ascultat. Le-am spus de proiectele susținute de PNL în Parlament: facilități fiscale pentru mediul de afaceri, sprijinirea educației prin programe precum Masă la Școală, Transport gratuit pentru navetiști, întărirea învățământul profesional. Le-am spus că am încercat stoparea ordonanțelor anti-justiție, am depus moțiune de cenzură și, împreună cu strada, am reușit să stopăm atacul asupra Statului de Drept. Am criticat Legea Salarizării Unitare, am venit cu argumente și amendamente RESPONSABILE – nu au fost luate în seamă. PSD a făcut ce a știut mai bine: a mințit că vor crește salariile medicilor și profesorilor până în ultima zi, atunci când au amânat creșterile salariale. Bineînțeles că majorările pentru demnitari nu au putut fi amânate!
Din păcate, povara fiscală cade pe mediul economic și angajați. PSD spune că DĂ, iar în realitate IA!
Programul PSD de Guvernare a fost implementat exact pe dos! Ne-au arătat în ultimele șase luni că singurul interes este albirea dosarelor mai marilor PSD. În rest doar eșecuri răsunătoare: fonduri europene ZERO, investiții ZERO, proiecte legislative în interesul cetățenilor – ZERO!
Alegerile de duminică pot da un semnal de alarmă guvernanților: să stopăm minciuna și să votăm oameni bine pregătiți. Puteți foarte ușor să comparați orașe, municipii, comune conduse de primari liberali cu cele conduse de primari din alte partide. Diferențele între ele sunt colosale. Administrațiile liberale au dezvoltat comunitățile, au atras fonduri europene, au inițiat și finalizat proiecte de anvergură pentru oameni.
Cred că puterea exemplului trebuie să ne facă pe toți să votăm rațional, practic, pentru a asigura un viitor durabil al comunei, orașului, municipiului în care trăim – un viitor al investițiilor, modernizării, al dezvoltării economice și al locurilor de muncă.
Vă îndemn să mergeți la vot și să-i alegeți pe candidații Partidului Național Liberal!”

Mario Ovidiu Oprea

Politica