vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un bărbat din Perieţi este căutat de pompieri şi scafandri după ce a dispărut în apele râului Olt, în zona Hidrocentralei Slătioara

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Perieţi, este căutat de pompierii slătineni şi de scafandrii din Vâlcea după ce, luni după-amiază, a dispărut în apele râului Olt, în zona ecluzelor de la Hidrocentrala Slătioara, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că pompierii slătineni interivin cu o barcă, bărbatul urmând să fie căutat şi de scafandrii ISU Vâlcea.

„Este vorba despre un bărbat care nu a mai ieşit la suprafaţă. Încă nu se ştie de ce a intrat în apă, să se scalde sau cu un alt scop. De asemenea, nu cunoaşte nimeni vârsta sa sau de unde provine. A sunat cineva care l-a văzut că s-a aruncat în apă şi nu a mai ieşit. Colegii mei de la Detaşamentul Slatina s-au dus cu o barcă acolo şi vor veni şi scafandrii de la ISU Vâlcea”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unor surse, bărbatul a intrat în apele râului să se scalde şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Cel mai probabil, el a fos tras la fund de curenţii apei.

Politica