sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR Călători: Evenimentul „Zâmbet de Copil”

CFR Călători Craiova sărbătorește copilăria prin organizarea la 1 Iunie – Ziua Copilului, a evenimentului „Zâmbet de Copil, dedicat anul acesta copiilor separați de familii, din casele de tip familial din cadrul DGASPC Dolj.

Astfel, cei mici vor călători cu trenurile „Săgeata AlbastrăIR 1729/1728 pe ruta Craiova- Târgu Jiu și retur. 

Vor avea ocazia să afle detalii despre planificarea unei călătorii, despre Mersul Trenurilor, și nu în ultimul rând, vor afla că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru efectuarea unei călătorii este aceea de a avea un bilet!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În municipiul Târgu Jiu copiii vor vizita Ansamblul sculptural Constantin Brâncuşi, cu cele patru componente sculpturale – Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sărutului sau Coloana Infinitului.

Pe pagina de Facebook a CFR Călători Craiova am deschis public evenimentul “Zâmbet de Copil“, unde îi așteptăm cu imagini și povești pe toți cei care doresc să le împărtășească cu noi.

„Pentru mulți copii, călătoria cu trenul este încă o necunoscută. Ne bucurăm că domeniul feroviar prezintă interes și stârnește curiozitate în rândul celor mici, ceea ce nu poate fi decât un semn bun.”,  a declarat Directorul CFR Călători Craiova, Ninel Cercel.

Politica