vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANIȘOARA STĂNCULESCU, candidat ALDE la Primăria Craiova: ”PRIORITĂȚILE MELE CA PRIMAR NU VOR FI ALTELE DECÂT CELE ALE CRAIOVENILOR”

Candidatul ALDE a demarat campania electorală prin întâlniri cu craiovenii în mai multe zone ale orașului.

Anișoara Stănculescu le-a prezentat craiovenilor viziunea sa despre dezvoltarea accelerată a orașului, precizând însă și măsurile punctuale, imediate, pe care le va lua, dacă va fi aleasă primar, pentru îmbunătățirea calității vieții în zonele vizitate.

Astfel, locuitorilor din zona Baba Novac, candidatul ALDE le-a promis renovarea pieței din zonă, spații verzi în jurul băncilor din fața restaurantului Baba Novac, refacerea aleii dintre grădință și Liceul Pedagogic, construcția unui foișor pentru socializare, realizarea unui Club pentru pensionari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Locuitorilor din zona Craiovița Nouă, Anișoara Stănculescu le-a promis: curent electric în foișorul de la Orizont, construcția unui gărduleț de protecție la zona verde de la Orizont, montarea unor limitatoare de viteză în zona Orizont, crearea unui loc modern de joacă în Cornițoiu, vis-a-vis de unitatea militară, amenajarea unei rampe pentru accesul persoanelor cu diazabilități în Piața din Craiovița Nouă.

Cetățenii din zona 1 Mai au fost asigurați de candidatul ALDE că va lua imediat măsuri privind montarea de mese în piața din 1 Mai și rezolvarea problemei apei în piețe, amplasarea unei toalete ecologice la foișorul din 1 Mai, din spatele pieței, rezolvarea problemei căpușelor și a gunoaielor la locul de joacă din 1 Mai, montarea mai multor bănci în fața blocurilor și repararea celor existente.

Candidatul ALDE, Anișoara Stănculescu va continua întâlnirile cu cetățenii pentru a le împărtăși soluțiile sale pentru îmbunătățirea vieții tuturor craiovenilor în orașul lor.

Doar printr-un dialog direct și permanent cu oamenii vom putea lua cele mai bune decizii pentru oraș”- consideră candidatul partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu la funcția de primar al Craiovei.

Comandat de ALDE Dolj, CUI mandatar financiar 21170014, executat de Inter Regional Media SRL – D

Politica