joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Pasagerii şi şoferul unui microbuz răniţi după ce au fost acroşaţi de un TIR

Trei pasageri şi şoferul unui microbuz, care desfăşura curse de persoane pe traseul Râmnicu Vâlcea – Călimăneşti, au fost răniţi, vineri dimineaţa, după ce autovehiculul a fost acroşat de un TIR cu semiremorcă ce a derapat, pe Drumul Naţional 7, în localitatea vâlceană Bujoreni.

tirPurtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, de către conducătorul TIR-ului, la condiţiile de carosabil umed, într-o curbă periculoasă. Din acest motiv, semiremorca TIR-ului a derapat şi a acroşat microbuzul, care a ajuns în afara carosabilului.

În urma impactului, cele patru persoane care se aflau în microbuz, şoferul şi trei pasageri, au fost rănite, una ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, kilometru 181 + 200, în comuna Bujoreni, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum și meteo curbă deosebit de periculoasa și ploaie. Semiremorca unui TIR a derapat ca urmare a neadaptării vitezei de deplasare şi a acroşat autobuzul. Şoferul şi trei pasageri au fost răniţi, dar doar o singură persoană a ajuns la spital cu escoriaţii la picior”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Politica